Wit T-shirt is oneindig combineerbaar en een must voor in je kledingkast

Een wit T-shirt is zonder twijfel een kledingstuk dat iedereen in de kast heeft liggen. Dat is ook niet verwonderlijk want je kunt met een wit T-shirt oneindig combineren. Draag het shirt bijvoorbeeld op een jeans voor een vintage look of combineer het met een houthakkershemd. Ook zijn witte T-shirts heel praktisch om onder een overhemd te dragen. Zo vermijd je dat anderen door je overhemd heen kunnen kijken en voorkom je daarnaast gênante zweetplekken onder je oksels of op je rug als het net even wat warmer wordt om welke redenen dan ook.

Allerlei modellen witte T-shirts beschikbaar

Natuurlijk kun je een wit T-shirt in allerlei modellen vinden. Laten we bijvoorbeeld starten met de hals van een shirt. Zo kun je kiezen voor een ronde hals of een iets lossere V-hals. Vooral voor vrouwen is een wit T-shirt met een V-hals heel mooi, echter doet de mode momenteel er een stapje bovenop voor de mannen en brengt het witte T-shirt met een extra diepe V-hals op de markt. Door een V-hals wordt de borst geaccentueerd. Dit is voor zowel de vrouw als de man vaak een extra meerwaarde om een T-shirt met V-hals te kopen. Ook in de lengte kun je variëren bij witte T-shirts. Een kort model, een normaal model of een extra lang model. En dan zijn er nog de soorten pasvormen. Draag je het shirt onder een overhemd? Kies dan voor een strak model. Ook als je een strak figuur hebt, mag je voor deze slim fit kiezen. Wil je het shirt gewoon dragen over een broek? Kies dan voor een los model voor een nonchalante look.

T-shirts met of zonder print

Om oneindig te combineren, is het aangeraden om een wit T-shirt zonder print in huis te halen. Deze kosten niet veel en vaak kun je er enkele voor een kleine prijs scoren. Haal ook enkele T-shirts met print in huis, zodat het geheel niet te saai wordt als je het T-shirt boven een broek of rok draagt. Maar draag niet veelvuldig hetzelfde shirt met print. Anders denkt de buitenwereld dat je altijd dezelfde kleding aan hebt! Een shirt met print valt nou eenmaal meer op.