Thomas Maine overhemden combineren vakmanschap, traditie en moderniteit

Het merk Thomas Maine dat in 2007 werd opgericht door Mazzarelli Maine. Een gemiddeld Thomas Maine overhemd wordt gemaakt op basis van 23 individuele onderdelen die allemaal tot in de perfectie worden samengevoegd om zo een stijlvol overhemd te bekomen. Thomas Maine overhemden zijn van een bijna onverslijtbare kwaliteit gebaseerd op de decennialange ervaring die de Maine-familie heeft in het ontwerpen en produceren van kleding. Het vakmanschap blijkt dan weer uit de hoge graad van precisie waarmee deze hemden gemaakt worden.

Thomas Maine overhemden zijn betaalbaar klassiek of juist hedendaags

Met ruim 5 decennia familie-ervaring in het maken van mooi gestileerde en kwalitatief goede kleding mag het niet verbazen dat ook de Thomas Maine overhemden snel aan populariteit hebben gewonnen. De filosofie achter het merk is eenvoudig: klassieke en hedendaagse kleding maken die aan de grootste kwaliteitseisen voldoet maar toch betaalbaar blijft. De typische kenmerken van Thomas Maine overhemd is het ultieme draagcomfort en degelijkheid. Maar ook een scherp oog voor elegantie en stijl vind je terug in dit overhemden merk.

Thomas Maine shirts in verschillende mouwlengtes

Een veelgevraagd item uit de Thomas Maine collecties zijn de strijkvrije overhemden in mouwlengte 5 en 7. Deze zeer populaire overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Zo kun je de keus maken tussen een button down boord of een losse kraag en tussen witte overhemden of hemden met verschillende blauwtinten. Alle Thomas Maine overhemden worden uiteraard in 100 procent katoen gemaakt en de verschillende pasvormen maken dat ze voor elke man als gegoten zitten.

Overhemden die lang meegaan en gemakkelijk zijn in onderhoud

Wij willen bij Overhemden.com onze klanten een vertrouwde en steeds gegarandeerde kwaliteit bieden en dat is meteen ook de reden dat wij de collectie van Thomas Maine zonder aarzelen in onze online winkel hebben opgenomen. De Thomas Maine overhemden gaan niet alleen lang mee, ze zijn ook erg makkelijk in onderhoud. Je hoeft ze meestal niet te strijken omdat de weeftechnieken een kreukelvrij overhemd opleveren, zeker als je het nat te drogen hangt. Bovendien kan je de meeste overhemden van dit merk ook op 30° wassen waardoor je voortijdige slijtage kan voorkomen.