Najaar trends 2018 voor mannen

De najaar is al in volle gang, ook al voelt dat nog niet zo met de zomerse temperaturen van afgelopen week. Echter lijkt er toch een einde te komen na dit weekend en dat betekend dat die warme kleding toch echt uit de kast zien moeten te komen. Niet elke man staat te trappelen en soms is het ook echt nodig om nieuwe kleding aan te schaffen. Daarom lichten wij in dit artikel uit wat de najaar trends van herenmode is van dit jaar.

Leren jacks

De meeste klassieke trend die dit najaar ook weer een grote rol zal spelen zijn de leren jacks. Deze klassieke look ziet er nog steeds fashionable uit en is makkelijk te combineren met een mooie shirt en jeans. Er is echter een nieuwe variant die erg populair zal worden dit najaar, namelijk een meer basic leren jack die meegaat met de minimalisme trend dit najaar.

Aarde- en donkere tinten

Ook de kleur heeft een belangrijke rol dit najaar, zo zijn neutrale kleuren dit najaar helemaal hot. Zo zijn de kleuren wit, zwart, maar ook aardetinten en kleuren als groen een basis voor elk outfit.

Sneakers

De retro-sneakers kunnen dit najaar ook weer uit de kast worden gehaald, deze klassiekers zijn niet zo lelijk meer als vroeger en er worden nu modellen gemaakt die in een nieuw jasje zijn gestoken. Dit kan ook mooi gecombineerd worden met de minimalisme trend om zo ook wat kleur aan je outfit te geven. Zijn sneakers een no-go voor jou? Dan kan je natuurlijk altijd kiezen voor een mooie gekleurde heren riem, zodat er toch nog wat kleur in je outfit te vinden is. Gekleurde heren riemen kun je onder andere op de website Lederwarenwebshop terugvinden.

Long sleeves t-shirts

Ook de long sleeves t-shirts zijn niet weg te denken bij deze minimalisme trend. Deze t-shirt zijn makkelijk te combineren met je leren jacket namelijk. Hierbij is het wel belangrijk om een strakke slim fit-shirt te kopen in plaats va neen sloppy long sleeve welke aan alle kanten waait en je er zo dikker laat uitzien.

Met deze trends in je achterhoofd ga je een trendy najaar tegemoet!