Sleutelhanger met foto; leuk idee als je zoekt naar een klein cadeautje

Een sleutelhanger met foto is een leuk klein, maar wel zeer persoonlijk, cadeautje. Je kiest zelf de sleutelhanger uit en voorziet die van een unieke foto. Zo kun je voor iedereen een andere sleutelhanger maken. Bijvoorbeeld voor ieder lid van jouw gezin. Voorzie een sleutelhanger van de foto van degene voor wie deze bestemd is. Wanneer de sleutelhanger aan een bos sleutels wordt gehangen weet iedereen precies voor en van wie die sleutelbos is. Je kunt een sleutelhanger met foto ook voorzien van een tekst. Omdat de sleutelhangers in vele soorten en maten verkrijgbaar zijn heb je veel keuze. Je kunt voor de sleutelhanger met foto ook kiezen uit heel veel materialen zoals RVS, leer of kunststof. Zo maak je van een elke sleutelhanger een klein persoonlijk cadeautje voorzien van een mooie boodschap.

 

Een persoonlijke sleutelhanger maken

Voor het maken van een persoonlijke sleutelhanger kun je kiezen uit heel veel soorten sleutelhangers. Het maken van de sleutelhanger met foto is zeer eenvoudig. Ga naar de website en kies één van de vele modellen sleutelhangers uit. Bijvoorbeeld de sleutelhanger in de vorm van een hartje of een knuffelbeer. Dan kies je een mooie foto uit, deze wordt automatisch op de sleutelhanger geplaatst. Wil je ook een tekst op de sleutelhanger? Geen probleem. Stel je tekst op en plaats deze in het tekstvlak. Kies het lettertype dat je mooi vindt en bekijk jouw creatie. Je kunt het lettertype aanpassen aan jouw eigen smaak. Je kunt de foto draaien, vergroten of verkleinen. Zo worden tekst en foto precies zoals jij dat graag wilt. Zo eenvoudig is het om een sleutelhanger met foto en tekst te maken.

 

Stel zelf een sleutelhanger met foto samen

Je kunt zelf een unieke sleutelhanger met foto samenstellen en deze ook voorzien van een tekst. Er zijn heel veel verschillende sleutelhangers verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit veel verschillende materialen zoals RVS, leer of kunststof. Voorzie een vierkante, ronde of hartvormige sleutelhanger van een foto en schrijf er een persoonlijke tekst op. Zo kun je ook eenvoudig een heel leuk cadeau maken voor bijvoorbeeld je moeder of oma. Vaak worden de sleutelhangers gegeven aan de juf of meester als afscheidscadeau. Kies voor een sleutelhanger in de vorm van een knuffel of een dubbel hartje en geef deze cadeau aan je vriend of vriendin. Het maakt werkelijk niet uit voor wie je op zoek bent naar een klein cadeau. Een sleutelhanger met foto kun je altijd cadeau geven.

 

Welke sleutelhanger heeft jouw voorkeur

Er is zoals eerder gezegd heel veel keuze in vormen voor een sleutelhanger. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ronde sleutelhanger met foto die zilverkleurig is. Deze sleutelhanger is gemaakt van een metaallegering zonder nikkel. De ronde sleutelhanger is in meerdere maten verkrijgbaar. Je kunt ook kiezen voor een lange lederen sleutelhanger waarop je meerdere kleine foto’s kunt plaatsen. De lederen sleutelhangers zijn er in verschillende maten en kleuren. De foto’s die zijn geplaatst op deze sleutelhanger zitten in zogeheten clicks. Die clicks kun je wisselen zodat je altijd een sleutelhanger hebt voorzien jouw favoriete foto.