Hoe combineer je je schoenen en sokken?

Je zou misschien denken dat sokken niet heel erg belangrijk zijn, maar ze kunnen je outfit echt maken of breken. Als je de verkeerde sokken bij de verkeerde schoenen aan hebt zie je er vaak snel erg slordig uit. In dit artikel zullen we je helpen bij het maken van de juiste keuze. We leren je welke sokken je bij welke schoenen hoort te dragen!

Onder een pak

Onder een pak met pak schoenen is het eigenlijk het mooiste als je sokken niet opvallen of juist heel erg. Ga dus of voor dezelfde kleur als de kleur van je pak of neem juist iets sterk contrasterends. Let hierbij ook op dat de sok lang genoeg is dus dat als je zit er geen stukje huid te zien is. Je sokken horen ook mooi te zijn, dus zijn ze faal of zijn ze te wijd gaan zitten, doe ze dan lekker weg!

Onder een korte broek

Onder een korte broek met sneakers draag je ALTIJD sneakersokken. Dit zijn kortere sokken die ervoor zorgen dat het lijkt alsof je eigenlijk geen sokken aan hebt. Het is namelijk erg lelijk als er een stukje sok boven je schoen uitkomt, dus het liefst voorkom je dit ten alle tijden. Trek nooit helemaal geen sokken aan, want dan ga je zweten!

Onder een casual outfit of thuis

Als je een casual outfit draagt of gewoon thuis zit kun je deze sokken eigenlijk altijd aan. Met deze sokken mag je wel wat losser zijn, dus ze mogen een apart printje hebben of een felle kleur. Belangrijk is vooral dat ze van goede kwaliteit zijn. Omdat je ze heel erg veel draagt wil je dat ze lang meegaan. Als er een gat in deze sokken komt, doe ze dan gewoon lekker weg! Ook thuis is het namelijk niet fijn om met gaten in je sokken rond te lopen.

Bron: www.corrykousensokken.nl