Online shoppen? Het kan goedkoper

Ook jij vaak kleding online? Hier zijn een paar tips om dit goedkoper te doen. Tegenwoordig kopen mensen steeds vaker online hun kleding, dit is sneller en makkelijker dan langs de winkel te gaan. Maar dit kan ook nog goedkoper zijn dan langs de winkel te gaan, kijk hieronder voor de tips.

Ga opzoek naar sale

De meest voor de hand liggende tip in dit artikel is te letten op sale. Zo kan je in de gaten houden wanneer de producten die jij wil kopen in de aanbieding zijn. Maar je moet natuurlijk hierbij wel oppassen dat je het van de juiste website koopt, om zo te vorkomen dat je zo namaak kleding koopt. Als er een sale gaande is, is het belangrijk niet direct er op in te happen maar nog even af te wachten...

Lees verder

Najaar trends 2018 voor mannen

De najaar is al in volle gang, ook al voelt dat nog niet zo met de zomerse temperaturen van afgelopen week. Echter lijkt er toch een einde te komen na dit weekend en dat betekend dat die warme kleding toch echt uit de kast zien moeten te komen. Niet elke man staat te trappelen en soms is het ook echt nodig om nieuwe kleding aan te schaffen. Daarom lichten wij in dit artikel uit wat de najaar trends van herenmode is van dit jaar.

Leren jacks

De meeste klassieke trend die dit najaar ook weer een grote rol zal spelen zijn de leren jacks. Deze klassieke look ziet er nog steeds fashionable uit en is makkelijk te combineren met een mooie shirt en jeans...

Lees verder

Een mode carrière: – hoe bouw je deze op in de mode industrie?

Een liefde hebben in mode, gecombineerd met een behoefte om geld te verdienen kan je erg succesvol maken in de detailhandel. Veel succesvolle mode carrières beginnen met een baantje in de detailhandel. Daar leer je hoe je moet omgaan met handelswaar en hoe je een winkel moet runnen. Als je een baantje hebt in de detail handel dan heb je ook de mogelijkheid om je aan te melden voor mooie baantjes. Deze baan zorgt er bijvoorbeeld voor dat je de poppen in de etalage op mag maken en mag verkleden. Zo kun je jouw baas laten zien dat je ambitie hebt in het ontwerpen van mode, dit kan hij zien als je de poppen verkleed.

Nadat je een idee hebt gekregen over het werken in de detailhandel is het belangrijk dat je de mode banen gaat ontdekken...

Lees verder

Hoe te zien of een paar schoenen van Christian Louboutins echt zijn

Veel mensen zijn raken gefrustreerd als ze erachter komen dat ze veel geld hebben neergelegd voor een paar Christian Louboutins en ze er vervolgens achter komen dat de schoenen nep zijn en bovendien van slechte kwaliteit. De schrijver zal wat ervaringen delen over hoe je goede en echte Christian Louboutins kunt onderscheiden, zodat je slechte namaakschoenen kunt voorkomen, als je de volgende keer schoenen gaat shoppen.

De meeste Christian Louboutins zijn gemaakt van echt leer, dus om echt Christian Louboutins te kunnen onderscheiden moet je eerst kijken of je te maken hebt met echt leer.

Natuurlijk leer heeft poriën, die niet goed met het blote oog te zien zijn, maar wel te voelen, door met je vingers op het leer te drukken en te voelen of je fijnmazige poriën kunt voelen...

Lees verder

Hoe oud zijn je leren schoenen over het algemeen?

Volgens een onderzoek zijn de schoenen van de meeste mensen gemiddeld niet ouder dan een of twee jaar. Maar schoenen van beroemde merken zijn over het algemeen erg duur. Met de volgende tips kun je de levensduur van je Christian Louboutins met wel zes tot zeven jaar verlengen.

  1. 1. Koop inlegzooltjes bij je nieuwe Christian Louboutins. Een nieuwe inlegzool in je schoenen leggen is meestal het eerste wat je doet nadat je nieuwe schoenen gekocht hebt. De meeste schoenen hebben van die plastic inlegzooltjes, die snel verslijten. Als je losse inlegzooltjes koopt moet je ervoor zorgen dat je betere kwaliteit dan dat koopt. Vervang de inlegzooltjes zodra je merkt dat ze beginnen te verslijten.
  2. 2. De zolen van Louboutin schoenen zijn het tweede belangrijke onderdeel...
Lees verder

Christian Louboutin

Biografie

In 1982 liep Louboutin stage bij Charles Jourdan, de schoenenontwerper voor Christian Dior. In april 1982 was hij er alweer weg. Daarna ontwierp hij freelance voor allerlei merken. In 1988 trok hij drie maanden naar India. In 1989 besloot hij niet meer te ontwerpen voor anderen. Gedurende enige tijd werd hij tuinontwerper.

Hij lanceerde zijn eerste schoenencollectie in 1991 in Frankrijk. Op 21 november van dat jaar opende hij een eigen winkel, samen met Henri Seydoux en Bruno Chambelland. Gedurende acht jaar woonde hij in zijn kantoor. Sinds 1992 zijn de schoenen verwerkt met de glimmende, rode zolen met in de binnenkant van de schoen zijn handtekening. Het model ontstond nadat hij een eerste zool rood had geverfd met nagellak. De rode zool werd een succesvol handelsmerk...

Lees verder